TTSO'DAN HANZADE PARK HOTEL'E TAM NOT

Trabzon Söğütlü'de hizmete giren otelimiz Hanzade Park, TTSO yönetimini ağırladı. Buluşmaya TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve meclis üyeleri katıldı...




Trabzon Söğütlü'de hizmete giren Hanzade Otel, TTSO yönetimini ağırladı. TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve meclis üyelerinin katıldığı buluşmada konuşma yapan otelin ortaklarından Alper Bektaş şunları söyledi: "Otelimici 5 ortak olarak kurduk. Avrupa birliği TKDK hibesiyle beraber meclis üyesi arkadaşlarımızla böyle bir proje yapalım dedik. Projeyi yazdık ve onaylandı. Bu projeler tabiki de girişimciliği teşvik ediyor.  Düşüncemiz burayı 1,5 milyona mal etmekti ama 3 milyona mal ettik. Kaliteli olsun daha iyi bir hizmet sunalım istedik. Bunun için biraz düşünecelerimizin üzerinde bir fiyata çıktı ama yine de memnunuz. 25 odalı bir otel ortaya çıkardık. 

SEKTÖRÜ TANIDIKTAN SONRA DAHA BÜYÜK YATIRIMLAR DÜŞÜNÜYORUZ

Arkadaşlarla otel anlamında bir deneyimimiz yoktu. Düşüncelerimiz öncelikle küçük bir otelde kendimizi sınayalım. Eğer daha büyük bir proje yaparsak sektörü bilelim ve önümüzü görelim. Bu oteli büyütmeyi hedefliyoruz. Yan tarafta alanlarımız var oraları kullanmayı düşünüyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle beraber başarılı oluruz. Bizi onurlandırdınız katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz."

Başkan Eren yaptığı konuşmada otel ortaklarını tebrik ederek, "Güzel bir otel hizmeti sağladınız. Tüm ortakları ayrı ayrı tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Hacısalihoğlu ise otelin bol kazançlar getirmesini diledi.